Tips & Tricks

 • 1

  Before

  Belangrijk is om te testen of u allergisch bent voor bepaalde bestanddelen van de haarverf. Dit kunt u testen door een beetje van de Organic Colour Creme op de binnenkant van uw arm aan te brengen.
  BELANGRIJK: Doe dit 48 uur voor het verven van het haar! Mocht u onverhoopt allergisch zijn voor de verf dan kunt u contact opnemen met de klantenservice en dan zorgen wij voor een passende oplossing.

  Stap 1. Breng de beschermende pre-lotion aan op droog haar. Het haar hoeft niet gewassen te worden voor het aanbrengen van de verf en pre-lotion. Het is belangrijk dat de pre-lotion over de lengte wordt verdeeld en in de punten wordt ingesmeerd. Op deze manier beschadigen de punten van het haar zo min mogelijk. Spoel de pre-lotion niet uit, maar begin direct met het aanbrengen van de haarverf.

  Stap 2. Leg voor het verven van het haar de handschoentjes klaar en leg een handdoek over uw schouders om eventuele verfspetters op kleding te voorkomen. 

  Stap 3. Schud de Ontwikkelingscreme goed zodat de inhoud volledig is gemengd en draai hierna voorzichtig de dop los door het bovenste gedeelte te verwijderen. Op deze manier wordt de druk lager zodat de verf niet kan spetteren tijdens het openen. Meng dit vervolgens met de volledige tube Organic Colour Creme in een schaaltje. Na het mengen is de verf klaar voor gebruik!

 • 2

  During

  Stap 4. Trek uw handschoentjes aan en begin met het verven van uw uitgroei. Dit doet u door pluk voor pluk te werk te gaan. Maak telkens een scheiding met de achterkant van de verfkwast, breng de verf aan op de uitgroei met behulp van de verfkwast en ga zo verder. Het is belangrijk dat dit pluk voor pluk gedaan wordt, zodat er geen delen van het haar vergeten worden.

  Stap 5. Wanneer alleen de uitgroei bijgewerkt moet worden kunt u verder gaan naar stap 6. Indien u uw volledige haar wilt verven kunt u nu de rest van het mengsel gelijkmatig verdelen over de lengte en punten van het haar. Dit doet u door de verf in het haar te masseren, zodat de verf goed in het haar kan trekken. Wanneer het haar volledig is ingesmeerd laat u het 30 minuten intrekken. TIP: Zet een wekker zodat u de tijd niet vergeet!

 • 3

  After

  Stap 6. Spoel uw haar grondig uit met lauwwarm water door uw vingers door het haar te halen. Spoel het haar uit totdat het water waarmee u uw haar uitspoelt helder is. Maak uw haar vervolgens handdoek droog. 

  Stap 7. Wanneer uw haar handdoek droog is verdeelt u het flesje Conditioner in het haar. Masseer de conditioner in het haar en laat dit enkele minuten inwerken. Vervolgens dient u het haar weer uit te spoelen.

 • 4

  Weeks later

  Enkele weken na het verven wordt de uitgroei zichtbaar. Wij raden u aan om de uitgroei iedere zes weken bij te werken met de haarverf van Oasis Colors voor een optimaal resultaat. Verzorg uw haar tussen de verfbeurten goed met shampoo die geschikt is voor gekleurd haar. Op deze manier kunt u zo lang mogelijk genieten van uw geverfde haar!

Copyright © OASIS 2017 All Rights Reserved.